+36 30 747 2895 hello@latvanytervem.hu

Nálunk, a latvanytervem.hu-nál többféle árral találkozhat a Kedves olvasó. Ezeket az árakat, vagy ha úgy tetszik csomagokat a leggyakrabban felmerülő igényekre reagálva alakítottuk ki.

A megadott árakon túl lehetőség van teljesen egyénre szabott 3D látványterv kivitelezésére is, melyhez kapcsolatfelvétel szükséges.

Az első a sorban a külső 3D látványterv, 85.000 Ft-os induló áron.
Ebben a kategóriában előre megadott modellekből és textúrákból lehet válogatni, ami egy mobilház / konténerház esetében ideális lehet mind a 3D látványterv határidejét, mind a költségét figyelembe véve.

A második lehetőség a belső 3D látványterv 65.000 Ft-os induló áron.

Ez az ár maximum 2 helyiség látványtervét (pl. konyha + nappali) foglalja magában, előre megadott bútorzattal és textúrákkal.
Nagy segítség lehet abban az esetben, ha még a tervezés fázisában vagyunk, és szeretnénk egy valós képet kapni arról, hogy mi a leg optimálsabb elrendezés.

Természetesen itt is van lehetőség egyedi elképzelések megvalósítására, amihez a kapcsolatfelvételt javasoljuk.

A harmadik lehetőség a 3D alaprajz lehetősége, 45.000 Ft-os induló áron.

Ez egy olyan 3D megoldás, melynek segítségével bepillanthatunk az épület helyiségeibe felülnézetből.

Olyan, mintha egy metszetet néznénk azzal a különbséggel, hogy itt egy kis térbeli hatással csinosítjuk a látványt.

Érdemes lehet mind építkező, mind eladást tervező megrendelők számára, mert egy ilyen alaprajzzal biztosan több figyelmet zsebelhetünk be az érdeklődő szempároktól.

Bármelyik opció keltette fel figyelmét, várjuk szeretettel érdeklődését, akár saját otthona, akár eladásra készülő ingatlanának megtervezéséről legyen szó.